Hy-Pro Protein

30,00 

Cijena za j.m.: 75€/kg

HY-PRO PROTEIN od ALL STARS-a je kombinacija kazeina, ultrafiltriranog koncentrata whey proteina (WPC), izolata whey proteina (WPI) i bjelanjka jaja. Prašak je ultra-instantiziran i stoga vrlo dobro topljiv kako u vodi tako i u mlijeku.

30,00 

Okus
Odabir je obavezan
Izaberi
Banana Čokolada Lješnjak - čokolada Vanilija Cimet zobena kaša
Clear selection
Tumač cijena: Pogledaj ovdje
Proizvođač: All Stars
Pakiranje: 400 g
Okus: Banana, Čokolada, Lješnjak - čokolada, Vanilija, Cimet zobena kaša
SKU: N/A Kategorije: , , , ,

HY-PRO PROTEIN

  • sadrži 4 vrste proteina: kazein + koncentrat proteina sirutke + izolat proteina sirutke + protein bjelanjka jaja
  • učinak postupnog oslobađanja aminokiselina
  • obogaćen važnim vitaminima i magnezijem
  • doprinosi povećanju mišićne mase
  • doprinosi održavanju mišićne mase
  • odličan kremasti okus, 100% lagano miješanje
  • BEZ ASPARTAMA
  • premium kvaliteta iz Njemačke

HY-PRO PROTEIN od ALL STARS-a je kombinacija kazeina, ultrafiltriranog koncentrata whey proteina (WPC), izolata whey proteina (WPI) i bjelanjka jaja. Prašak je ultra-instantiziran i stoga vrlo dobro topljiv kako u vodi tako i u mlijeku.

HY-PRO PROTEIN od ALL STARS-a se jednostavno i brzo miješa, s vodom ili mlijekom. Proizvodi izuzetno kremasti i ukusni HY-PRO Protein Shake. Niskokaloričan, s malim udjelom masti i šećera. Također se može koristiti za obogaćivanje müslija, kaše, sira, jogurta te za pečenje ukusnih proteinskih muffina i kolača. HY-PRO Protein Shake pruža 20g proteina po porciji od 25g, s različitim vrstama proteina.

HY-PRO PROTEIN je idealan za optimiziranje unosa proteina. To je idealan pratilac za sve zaljubljenike u fitness i ljude s aktivnim načinom života. Ovaj kremasti i ukusni shake ne samo da je ukusan, već je i prava snaga za tvoje mišiće. S 20g visokokvalitetnog proteina po porciji, idealan je za zadovoljenje tvojih nutritivnih potreba prije ili nakon treninga. ALL STARS proteinski prah od više komponenti izuzetno je fleksibilan i lako se miješa s vodom ili mlijekom. Shake od samo 25g praha i vode sadrži manje od 100 kalorija, što ga čini savršenim izborom za sve koji paze na unos kalorija. Ali to nije sve: možeš koristiti prah HY-PRO Protein Shakea i kao dodatak jogurtu, svježem siru, smoothiejima ili svom jutarnjem müsliju. On pruža dodatnu dozu proteina i istovremeno dodaje okus i slatkoću. Pečenje s dodatkom proteina? Bez problema! HY-PRO PROTEIN se dokazao kao bogat izvor proteina s niskim udjelom kalorija u smjesi za kolače, kekse ili palačinke.

Osim toga, HY-PRO PROTEIN obogaćen je nizom esencijalnih B vitamina, vitaminom C i E te magnezijem. Ova kombinacija hranjivih tvari optimalna je za intenzivne faze treninga i kao dopuna zdravoj i uravnoteženoj prehrani.

Priča o tvrtki ALL STARS seže sve do 1972. godine. Tada je u Münchenu osnovana tvrtka Brummer Sporternährung. Otvorena je trgovina sa sportskom prehranom i kućnim spravama za vježbanje. Arnold Schwarzenegger je tada bio angažiran kao promotor za prve proizvode. Kvalitetni Brummer proizvodi prodavali su se širom Njemačke, kao i u Austriji i Švicarskoj, sportašima i bodybuilderima. U roku od nekoliko godina, tvrtka Brummer se uzdigla među vodeće marke u europskoj industriji sportske prehrane.
Godine 1993. tvrtka Brummer preimenovana je u ALL STARS Fitness Products GmbH, s tadašnjim partnerom i promotorom Arnoldom Schwarzeneggerom. Sjedište tvrtke premješteno je u Peißenberg, južno od Münchena. Odatle ALL STARS Fitness Products GmbH do danas upravlja distribucijom inovativnih i visokokvalitetnih sportskih prehrambenih proizvoda u Njemačkoj te u 63 zemlje širom svijeta.

Dodatne informacije

Brandovi

All Stars

Okus

Banana, Čokolada, Lješnjak – čokolada, Vanilija, Cimet zobena kaša

Pakiranje

400 g

Sastav

Sastojci: mliječni protein, koncentrat proteina sirutke (iz mlijeka), pahuljice zobi (u okusu cimet zobena kaša), cimet (u okusu cimet zobena kaša), zobeno brašno (u okusu cimet zobena kaša), kakao prah smanjene masnoće (u okusima čokolada, čokolada lješnjak), aroma (u okusu čokolada lješnjak, banana – sadrži laktozu), protein bjelanjka jaja, izolat proteina sirutke (iz mlijeka), aroma (u okusu čokolada, vanilije – sadrži laktozu), zgušnjivač: guar guma i ksantan guma (u okusu vanilije); magnezijev karbonat, zgušnjivač: guar guma (u okusu banana); emulgator: lecitin (iz soje); sladilo: sukraloza; prah vanilije (u okusu vanilije, cimet-zob), boja: karoteni (samo u okusu vanilije); mješavina vitamina (L-askorbinska kiselina, nikotinamid, D-alfa-tokoferil acetat, kalcijev D-pantotenat, piridoksin-hidroklorid, riboflavin, tiamin-hidroklorid, D-biotin, cijanokobalamin). Može sadržavati u tragovima gluten i kikiriki.

Način uzimanja

Dvije mjerice (25 g) razmutiti u 250-300 ml vode ili mlijeka smanjene masnoće.